Klanu RuMaKi
sorki ale ja chyba odchodze z klanu.
Po 1. fasen wszystko chce miec po swojemu!
Po 2. jest w naszym klanie
Dziekuje wszystkim ze wzieliscie mnie do klanu RmK .
Powodzenia w klanie Sysaj Se Suta, jak to powiedzial Konieczny ;p
Rejestrujcie się na showyourskill.xaa.pl Myślę, że nowa stronka się wam spodoba.
Nazwa: ShowYourSkill
Tag: SyS |
Ry23 trochę nie rozumiem twojej decyzji, fasem zaproponował zmianę nazwy klanu, co było dobrym pomysłem, jakoś nie zauważyłem żeby "się rządził" i chciał wszystko po swojemu, jeśli coś ci nie pasuje w jego propozycjach to poprostu napisz, nikt się nie obrazi za konstruktywną krytykę, jesteśmy klanem i razem podejmujemy ważne decyzje. Każdy może wyrazić swoją opinię.
1 primo sam masz pysk
2 primo sam emosie myslisz tylko o cieciu zyl
3 primo jak ty zmienisz ten klan na sysaj se syta to ja i ry odchodzimy
4 primo wiedziales ze ten serw nie istnieje dlatego musiales zrobic kopie ! ! !
O'Zone: Serw? Chyba raczej klan.
5 primo nie umiesz nic sam wymyslic tylko musisz kopiowac! ! !
6 primo jak masz taki extra pomysl zaloz se swoj klan !
7 primo albo ja i ry jestesmy w rumakach albo odchodzimy
dziekuje
O'Zone: Człowieku, czy ktoś cię wogóle uczył kultury? Nie zaczyna się każdego zdania od kur** ! Rozumiem, że możesz być zdenerwowany tą sytuacją, ale jednak proszę byś się opanował.
a tak ja powiedzial ozone!!! skad ty ozone mozesz wiedziec czy sie wszyscy zgadzaja
ale nie juz nawet stronke zrobiles ja swoje wiem i ta sprawa ma byc rozwiazana ...
Proszę o spokój no ! Jednym podoba się ten pomysł, a drugim nie TO NORMALNE el prosze nie wyzywajcie się bo to jesT jednak wspólny klan ! Ja staram sie zachować obiektywizmy i z tego co widzę zamiana logo i nazwy klany na SYS nie wchodzi w grę... NIE TWORZYŁEM KLANU pod NAZWA azajebistą RuMaKi zeby zmieniac to na bardziej profesjonalną nazwę... Bo tak naprawde RuMaKi to nazwa z której my wszycy i inni mozemy jak kolwiek sie pośmiać,a o to tu chodzi...Także fasen + za pomysł ale - za to że jeszcze nie masz na sobie klimatu RumaKa. Wymysl nazwę, która będzie zabawna,a zarazem taka do której moża ułożyć piosenke po POLSKU pozdro,poćwicz hihi
A ten znowu o piosence xD
Skoro nowa stronka jest to wcale nie musi się zmarnować, wystarczy zmienić adres, tu moja prośba, czy ktoś mógłby wysłać smsa za 5zł(6.10z vat ). Wyślij SMS o treści AP.PTM5 na numer 75068. Treść wiadomości zwrotnej proszę mi wysłać na pw.
ShadowMasters *SM*
HaDeS HDS #
WalimyZBani WZB |
SameBanie SB^^
IWillKillYou KILL #
HałasLamekDodajeSiły HLDS |
MójŚwiatMojeKredki *MM*
PieskiPreriowe DoGs^^
MamyJaja MJ #
HardcoroweChłopaki HaHa^^
Podobają się?
Rejestrujcie się już na nowej stronce, adres zmienię, ale konta zostaną.
Proszę wszystkich o wsparcie dla nowej strony rumaków:
1. Wyślij SMS o treści AP.PTM2 na numer 72068 . Koszt SMS-a to 2 zł netto ( 2.44 brutto).
2. Wyślij SMS o treści AP.PTM3 na numer 73068 . Koszt SMS-a to 3 zł netto ( 3.66 brutto).
3. Wyślij SMS o treści AP.PTM5 na numer 75068 . Koszt SMS-a to 5 zł netto ( 6.10 brutto).
4. Wyślij SMS o treści AP.PTM6 na numer 76068 . Koszt SMS-a to 6 zł netto ( 7.32 brutto).
5. Wyślij SMS o treści AP.PTM9 na numer 79068 . Koszt SMS-a to 9 zł netto ( 10.98 brutto).
Kod z wiadomości zwrotnej proszę wysłać mi na pw, razem z informacją, jaką kwotą zasiliłeś nasze konto.
Tytan Gaming - TG|nick
Warriors from Hell - wFh
Opór Z Piaskownicy
Soldier Of Mordor ^^
Devil Soldier - Ds|
Tutaj mam przykładowy ,powtarzam PRZYKŁADOWY ! herb dla nazwy Tytan Gaming ! I specjalnie dla koniecznego mówię ,że herb jest zrobiony przeze mnie i nigdzie go nie zobaczysz ! A nazwy wymyślałem przed chwilą . Co do ShowYourSkill to powiem ci ,że nie wiedziałem iż taki klan istnieje więc nie wyjeżdżaj do mnie z tekstem ,że "wiedziales ze ten serw nie istnieje dlatego musiales zrobic kopie ! ! !". Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez fasen (2010-08-24 15:44:34)