Klanu RuMaKi
W związku z wypowiedziami członków klanu pragnę powiedzieć wszystkim członkom "a.RuMaKi" i RuMaKi, że REKRUTACJA JEST ZAMKNIĘTA, BĘDĄ PRZYJMOWANI WYŁĄCZNIE GRACZE KTÓRYCH ZAPROSI MIN. 3 OSOBY Z KLANU GŁÓWNEGO KTÓRYCH STAŻ PRZEWYŻSZA 3 TYGODNIE!
Każdy następny trening będzie walką młodszych o pozostanie w akademii. Wstępnie ustalam granice 5 członków "a.RuMaKi" oraz 8 członków "RuMaKi". Dlatego młodsi MUSICIE WALCZYĆ NA 110%! ABY POZOSTAĆ W "a.RuMaKi".
Mam także pewną propozycje co do akademii. Co wy na to aby akademia miała swoje sparingi ze słabymi klanami? Na samych treningach z nami dużo się nie nauczą. A gdy dostaną parę razy po dupie to zrozumieją dlaczego kładziemy taki nacisk na grę drużynową.
1. Sparing proponuje z "RuMaKi". Może jak zagramy na 110% naszą taktyką wtedy może zaczną się bardziej przykładać.
Co wy na to RuMaCzKi?
Jestem w 110% na tak xD Widzę, że czytałeś moją wypowiedź w temacie REKRUTACJA (stąd zapewne wymóg min. 3 członków z min. 3 tygodniowym stażem w klanie) i rozwinąłeś moją myśl. Choć myślę, że w akademii mogłoby być 7 osób (5 osobowy skład + 2 rezerwowych), co z 8 osobami w głównym klanie daje ładną liczbę 15 Zgadzam się także z pomysłem sparów akademii, bo tak jak to ująłes, gdy dostaną pare razy po dupie, to zaczną wreszcie porządnie trenować.
Też jestem za, takie liczby osób są zadowalające, sparingi możemy organzować dla a.RuMaKi tylko trzeba znaleźć przeciwników dla nich, przeciez nie bedą grali z PDG. Ale taka M@fia jest odpowiednia.To jest moje zdanie czekam na wypowiedź innych.