Klanu RuMaKi
Siemka chłopaki,po pierwsze sory, że nie gram teraz w cs ale problemy z cs.Po drugie chciałbym poruszyć temat rekrutacji. Czy nie przyjmujemy za dużo czlonków?? Teraz nasz klan ma chyba około 20 członków licząc akademię. Czy nie wydaje sie wam że to troche za dużo?? Jak jest tyle ludzi to wiadomo, że nie każdy może zagrać jakiegos spara albo mixa.Chciałbym aby ZAŁOŻYCIELE przeprowadzili rekrutację, dzięki której wyłonią członków naszego klanu a reszta newiem... Niech założą sobie swój klan albo dołącza gdzie indziej.Taka jest moje propozycja, CO WY NA TO???Proszę także o zamkniecie rekrutacji.
I wydaje mi sie ze juz najwyższy czas na zakupienie STEAM nie kosztuje duzo niecałem 10zł na www.keye.pl
polecam. Moim zdaniem to powinien być główny warunek dołączenia do klanu.
O'Zone: Poprawiłem błędy interpunkcyjne i ortograficzne i braki liter .
Ostatnio edytowany przez wilku984 (2010-08-09 06:44:36)
Zgadzam się w 100% z kwestią rekrutacji, przyjmowanie członków do akademii wymknęło się z pod kontroli. Trzeba zrobić gruntowną selekcję i wywalić "lamy". Akademia powinna być tak jak głowny skład, czyli jakieś 7, maksymalnie 8 osób, a nie kilkanaście. Teraz to wygląda tak, ktoś pisze podanie, ja i switu się wypowiadamy, mówimy żeby przyszedł na trening, a potem się okazuje, że on jest już w klanie, bo nice go przyjął. Według mnie powinien się skonsultować z członkami głównego składu, bo jeśli dalej tak będzie to za miesiąc w akademii będzie 50 osób i z tego 40 w wieku do 14 lat piszczących przez mikro dzieciaków myślących, że są pro graczami. Na początek należy wywalić graczy, którzy raz byli na forum, 15 min na treningu i lamią potem, robiąc nam anty reklamę, już nawet moi kumple wyśmiewają się kogo my do rumaków przyjmujemy, samych dzieciaków z 0 skillem, piszczących przez mikro i wyzywających każdego kto się do nich odezwie.
Kiedy outen wróci zrobi się kilka treningów dla członków akademii i wyrzucimy nieogarów. Do tego czasu myślę, że można zamknąć rekrutację i ewentualnie zapraszać dobrych graczy, a nie wszystkich jak leci. Nice tu do ciebie : jeśli kogoś będziesz przyjmował to od teraz musisz zapytać resztę członków (min. 3 osoby będące w klanie min 3 tygodnie).
Co do steam to też się zgadzam, postaram się zakupić je w ciągu najbliższych dni.
Ale się napisałem, tego posta pisałem na komórce xD