Klanu RuMaKi
Może być taka zasada gdy gramy spara ?
Gramy 15 rund ,po 15 rozegranych rundach zmieniamy strony (np. z terrorystów przechodzimy do antyterrorystów i na zmianę) i ponownie gramy 15 rund. Zwycięża drużyna, która zdobędzie 16 rund na jeden mapie (czyli jak 1 połówka zakończyła się wynikiem 15:0, zaś druga 1:0 - mapa została wygrana przez drużynę A). Każda drużyna wybiera sobie jedną mapę.
Pisać w komentarzach czy może być
Jeśli zasady zostaną zaakceptowane przez większą część członków klanu, dodam je jako oficjalne w Wyzwaniach.
Ja jestem ZA.
Chociaż myślę, że bardziej odpowiednią liczbą rund przed zmianą stron byłoby 10.
12 zdecydowanie lepiej ale my gralismy ze kto pierwszy dojdzie do 15 to wygra czyli wynik był 15:12 po 1 połowie czyli to jest 27 rund a nie 15! Powinno to się zmienić aby suma zwycięstw była 15, czyli np: 8:7!
To dla mnie jest 15 rund
Tylko jest jedna wada w propozycji $witu, a mianowicie nie uwzględniłeś zmiany stron.
Może zrobimy tak: Gramy 2 mapy po 20 rund, po 10 rundach następuje zmiana stron, drużyna, która wygra więcej kolejek wygrywa daną mapę. Jeśli zdarzy się, że po dwóch mapach winik będzie 1:1, wtedy zliczamy wygrane rundy, drużyna, która będzie miała więcej wygranych rund z dwóch map wygrawa cały spar. Jeśli zdarzy się jednak, że drużyny zgromadzą identyczną ilość wygranych rund, wtedy następuje dogrywka. Jedna z drużyn wybiera mapę, natomiast druga może wybrać kim będzie grała na danej mapie (tt lub ct). Gramy do pięcu wygranych rund.
Może być?