Klanu RuMaKi
W każdym klanie potrzeba kilku osób, które nim pokierują. Dlatego proponuję wybrać władze klanu, 3 osoby w głównym i jedna w akademii (NiCe mógłby zostać liderem akademii, ale od teraz przed podjęciem jakiejkolwiek decyzji musiałby się skonsultować z władzami głównego klanu). Oczywiście, gdyby Nice np. nie byłoby na treningu akademii, wtedy może zastąpić go jeden z liderów głównych. Pewnie dziwicie się dlaczego aż 3 (licząc akademię 4) osoby mają kierować klanem, odpowiedź jest prosta, po pierwsze, każdy ma swoje życie prywatne i nie zawsze może pokierować treningiem, odpowiedzieć na różne pytania członków klanu itp., a gdy są 3 osoby (razem 4), wtedy bardzo rzadko zdarzają się takie sytuacje, że nikt nie ma czasu, po drugie, gdyby liderem była tylko jedna osoba, z tej władzy mogłoby jej poprostu odbić i np. wyrzuciłaby połowę członków klanu, bo jej się "nie podobają", gdy są 3 osoby, wtedy taka sytuacja nie ma prawa wystąpić.
Myślę, że jeśli wszyscy wyraziliby zgodę, takie wybory moglibyśmy przeprowadzić w przyszłym tygodniu, o ile już wszyscy wrócą z wakacji.
Co o tym sądzicie?
Ja sie zgadzam. Nie wiem skąd to wziąć ale chciałbym zrobić takie cos że każdy oddaje swój głos ale nie może na siebie samego. Coś w rodzaju takiej ankiety. Jak ktoś wie jak to zrobić to niech podrzuci.
Może po prostu zrobimy nowy temat i każdy będzie pisał post z jego głosem, wtedy nikt nie będzie stawiał na siebie. W tym temacie będzie tylko 1 wyraz.
Np: O'zone.
I to wszystko.
Ja myślę, że możemy nawet tu oddawać głosy, po co znowu nowy temat
Głoś wyglądałby tak (według mnie):
Lider Klanu: tu nick
Lider Akademii: tu nick
Ten, który miałby najwięcej głosów w kategorii Lider Klanu zostałby liderem klanu xD, drugi Vice-Liderem, trzeci też Vice-Liderem. Ten który miałby najwięcej głosów w kategorii Lider Akademii zostałby Liderem wyłącznie akademii.
Dla mnie sie wydaje że najlepiej zacząć to z początkiem roku szkolnego, bo wtedy all są w domu.A teraz to bedzie taki bałagan, jeden sie wypowie inny nie bo go niema itd.
fasen napisał:
Główny : Outen or $witu
Proszę o jednoznaczne głosy.
Można ewentualnie zrobić coś takiego:
Lider: xxx
Zastępca: xxx
A nawet dodać:
Drugi Zastępca : xxx (Oczywiście jeśli ustalimy, że głównym klanem będą "rządzić 3, a nie 2 osoby)
Myślę, że trzeba najpierw jasno ustalić ile osób będzie przewodniczyć głównemu klanowi i ile akademii, ponieważ potem mogą wyjść pewne nieścisłości.
Według mnie:
Główny klan: 3 osoby
-Lider
-Zastępca
-Zastępca*
*Drugi zastępca pomagałby również liderowi akademii
Akademia: 1 osoba - Lider (+pomoc Zastępcy z głównego klanu)
Co myślicie o mojej propozycji??
@Założyłem osobny temat do oddawania głosów, ale proszę narazie nie oddawać ich, dopóki nie ustalimy ile osób będzie przewodniczyć klanowi.