Klanu RuMaKi
Jak widzę, mogą być braki kadrowe na sparze, ry bez neta, gram dawno nie było na forum, spróbuję się jakoś skontaktować z pożeraczem, powiem koniecznemu, aby też był gotowy, może Mody będzie miał czas to może zagra
UWAGA!
SPARING DZIŚ 19 NA NASZYM SERWERZE!
NiCe ?
$witu
O'Zone
Gram na kierownicy
Polpak
Rezerwowi
Powidełko
Konieczny
TO DZISIEJSZY SKŁAD JESZCZE RAZ PRZYPOMINAM SPARING JEST NA NASZYM SERWERZE!
Następnym razem trzeba najpierw dowiedzieć z kim wogóle gramy, bo ten klan to nie był req, tylko klan mmo center, chyba każdy zną tą stronkę, a tam do teamu biorą tylko samych pro.
nie grałem najlepiej w tym sparingu ale widze ze ogólnie wszysty nie bardzo rozumieją się w grze jedynie rozumiałem działanie $wita. Gdy $witu odszedł to już pełen chaos. Wiecej treningów w tym samym gronie i bedziemy jak rowny z rownym grali w takich sparingach.
Dokładnie, ma końcu to była tragedia, zero zgrania, próbowałem jeszcze jakoś to ogarnąć, ale bez skutku. Trzeba nam więcej treningów, taktyki i zaufanie, bo bez tego nie będzie zgrania. Myślę, że narazie możemy sobie odpuścić spary i wziąść się ostro za trening, a efekty przyjdą same.
Powidelko, dzisiaj grałeś dosyć dobrze i jeśli outen wyrazi zgodę, to dołączysz do głównego składu rumaków.