Klanu RuMaKi
uwaga ! moim zdanie powinniśmy stworzyć akademie RuMaKi o nazwie a.RuMaKi,ponieważ według mnie powinnismy mieć lepsza organizacje więc pomyslałem i wymysliłem tak:
RuMaki : OuteN,Switu,GoraL,O'zone,Ry23,WILU,Pozeracz-standardowy skład/reprezentacja
a.Rumaki : Nice-przywódca akademii,Lamer,MuVo i narazie wszystko.
I sluchajcie to nie jest klan stylu Bociany ze maja 6 dobrych a reszte w dupie , chcem aby ci z akademi poprostu uczyli się grać przy nas, a NicE ma nimi głównie kierować nie bedziemy robić dla nich oddzielnego forum bo to nie jest dobry pomysł
dlatego możecie przyjmować jakiś młodziaków do akademi,bo wiecie za pare lat jeżeli dalej bedzie istniał klan(oby tak było,postaram się) to ci starsi nie beda juz tyle grac,wieć młodzi ich zastapią tak naprawde. Prosze o uwagi szczere i pomysły co dodać lub odjąć.
dokładnie lamer z treningu na trening gra lepiej można by go dać za gorala który moim zdaniem powinien zostać upomniany, na początku wchodził jeszcze a teraz ma nas w dupie...
eh panowie nie do końca chodzi tu o umiejetnosci gry... poprostu chce aby CI poniżej 15 lat byli ze soba w akademi bo lepiej by sie rozumieli... spokonie treningi bedą wspólne bo to wlasnie na nich oni maja się uczyć... Z goralem pogadam na osobności i zorientuje sie o co chodzi A wypowiedzcie sie wy lepiej czy to dobry pomysł z ta akademia itd a nie mi o członkach sie rozwineliscie
Ja myślę, że akademia to dosyć dobry pomysł, moglibyśmy przyjmować do niej wszystkich chętnych (poza cheaterami) organizować im treningi z członkami głównego klanu, a potem lepszych z akademii przenosić do głównego klanu.
@Ładny mam avatar??
NIce $witu mi mówił jak grałeś ostatnio z nim 2 na 2 i jak na fragi leciałeś a skoro Ty jestes w akademi a ja w 1 składzie to chyba ja mam wieksze prawo do gry niż Ty. Bez obrazy ale nie sądzę że Ty jesteś lepszy.
Jak poniżej 15 lat to : Lamer,Wilu ,Nice , Muvo, i Ry23 ale nie wiem dokładnie ile ma lat xd.Ry 23 napisz ile lat masz.
PS. Wilu my w akademi mamy pokazywać im tricki różne i ich uczyć.Więc bycie przywódcą Akademi nie jest złe.
Ostatnio edytowany przez NiCe ? (2010-07-20 15:36:00)
Ja myślę, że to umiejętności, a nie wiek powinny decydować kto będzie w akademii.
Niektórzy są przecież bardzo dojrzali jak na swój wiek, a niektórzy choć mają 15-16 lat nadal zachowują się jak dzieci.